swedish
Valutor:
www.kite4life.se

Sekretesspolicy

Integritetspolicy
Vi värdesätter din verksamhet och vi vet att din integritet är viktigt för dig. Därför har vi genomfört denna sekretesspolicy för att informera dig om den information som vi samlar in från dig, hur vi samlar in den och vad vi gör med det. Genom att använda denna webbplats godkänner du de metoder som beskrivs i denna sekretesspolicy.
Hur och när vi samlar in information
Vi samlar "personlig" information från dig när du lämnar den till oss. Till exempel, om du köper en produkt från oss, kan vi samla ditt namn, postadress, telefonnummer, kreditkortsnummer och e-postadress. Om du registrerar dig för att få ett nyhetsbrev, kommer vi samla in din e-postadress. Om du dra nytta av särskilda tjänster som erbjuds av oss, kan vi samla in annan personlig information om dig.
Vad vi gör med informationen
Vi strävar efter att skydda din integritet. Under inga omständigheter gör vi hyr, handel eller dela din adress eller e-postadress med något annat företag för deras marknadsföringssyften utan ditt medgivande. Vi använder dina personuppgifter för interna ändamål såsom behandling och hålla dig informerad om din beställning. Du kan från tid till annan, få information från oss om nya funktioner, nya tjänster och specialerbjudanden som vi tror att du hittar värdefull. Om du dra nytta av specialerbjudanden som gjorts av våra marknadsföringspartners, vi kan, med ditt medgivande, överföra dina personuppgifter till dem.
Den personliga information som du ger oss när du gör en beställning används för att bearbeta och uppfylla din beställning. Vi använder också dina personuppgifter för våra egna interna ändamål, såsom att tillhandahålla kundsupport eller tillhandahålla, underhålla, utvärdera och förbättra våra produkter och tjänster.
Vi samarbetar med en eller flera kreditkort bearbetning företag för att hjälpa oss i att behandla din betalning. Däremot har dessa bolag inte behålla, dela, lagra eller använda personuppgifter för andra ändamål.
Vi kan lämna ut personlig och icke-personlig information om våra kunder till eventuella efterföljande in-intresse vår, såsom ett företag som förvärvar vår verksamhet. Vi kan behöva lämna ut din personliga information när det krävs enligt lag eller när vi har en god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att uppfylla ett rättsligt förfarande, ett domstolsbeslut eller juridisk process.
Ditt val att välja bort vissa kommunikations
Om du inte längre är intresserad av att få e-post meddelanden och annan marknadsföringsinformation från oss, skicka ett e-post din förfrågan till serviceonline.cindy@gmail.com. Inkludera ditt fullständiga namn, e-postadress och postadress. Observera att du fortfarande kan få kundservice relaterade meddelanden från oss.
Hur vi skyddar din information
Säkerheten för din personliga information är mycket viktigt för oss.
När du anger känslig information såsom kreditkortsnummer på våra registrerings- eller orderblanketter, krypterar vi att information med hjälp av secure socket layer-tekniken (SSL). För inköp på nätet med kreditkort, lagrar vi ditt kreditkortsnummer i krypterad form under en begränsad tid, och våra anställda har inte tillgång till denna information. Vi sparar inte PIN data eller 3-siffriga säkerhetskoder.
Vi följer allmänt accepterade industristandarder för att skydda den personliga information som lämnas till oss från obehörig åtkomst eller avslöjande, både under överföringen och när vi får det. Men ingen metod för överföring via Internet, eller metod för elektronisk lagring, är 100% säker. Därför medan vi strävar efter att använda kommersiellt godtagbara sätt att skydda din personliga information, kan vi inte garantera dess absoluta säkerhet. Vi tar inget ansvar för utlämnande av uppgifter på grund av fel i överföringen, obehörig tredje part eller andra handlingar från tredje part eller andra handlingar eller försummelser.
Barns integritet
Våra tjänster är avsedda för användare i åldern 18 år och äldre. Följaktligen kommer vi inte medvetet in eller använda personuppgifter från barn som vi vet är under 18 år Dessutom kommer vi att ta bort information i vår databas som vi vet härstammar från ett barn under 18 år < br> Uppdatera din personliga information
Om dina personuppgifter ändras, kan du rätta, uppdatera eller ta bort personlig information som tidigare lämnats till oss genom att kontakta vår kundtjänst.
Ändringar i vår integritetspolicy
Om vi ​​ändrar vår sekretesspolicy kommer vi att publicera en ny version på vår webbplats, som kommer att träda i kraft när det postas. Den nya politiken kommer att gälla alla nuvarande och tidigare användare av webbplatsen och kommer att ersätta alla tidigare politik som är oförenliga med det.
Kontakta oss
Om du någonsin har några frågor angående vår integritetspolicy kontakta vår serviceonline.cindy@gmail.com.
tillbaka